Bildresultat för snögubbe tecknad

Terminens sista vecka närmar sig. Vi har arbetat hårt under terminen med många olika ämnesområden och eleverna har skött det mycket bra. Vi har tre mycket härliga klasser att jobba med och vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete!

Som tack för sitt engagemang under terminen ska klassens TL-ledare få en överraskning på måndag. Överraskningen är en liten äventyrsresa till hemlig destination i Karlstad. De berörda eleverna behöver ta med ombyte för hopp och lek samt en vattenflaska.

På onsdag 18 december planerar vi att se en julfilm på eftermiddagen och då får man gärna ha tomteluva på sig.

Skolavslutning
Skolavslutningen är den 19 december i Östra Fågelviks kyrka. Eleverna slutar skolan klockan 11.00 och bussarna går kl 11.15 från skolan. De elever som har fritidsomsorg äter lunch på skolan och hämtas enligt inlämnat schema. Läs hela rektorernas julbrev i länken nedan.
Julbrev 2019

Vi arbetar med
Matte: Geometri – Längdenheter
Svenska: Meningsbyggnad
Engelska: Winter/Christmas
Historia: Vikingatiden
Geografi: Kartan
Kemi: Kemins grunder
Teknik: Teknikhistoria
Bild: Göra klart.

onsdag: Lär dig texten till låten Jul, jul, strålande jul. Jul, jul, strålande

Veckans ordspråk: “En tom mage är ingen god rådgivare.”

Ha en trevlig helg och tredje advent!
Simon, Jannika, Marcus

Bildresultat för tredje advent