Ett härligt läsår är snart över och nu är det välförtjänta sommarlovet endast en vecka bort. Som ni kunde läsa i det förra veckobrevet avslutas skolåret på fredag med aktiviteter på skolan. Skolavslutningsdagen sträcker sig från 8.00 till 11.00. Vi kommer att avsluta i klassrummet ca. 10.45, då bussarna avgår 11.00. Det kommer att bli aktiviteter i klassrummet och även utomhus, om vädret tillåter. Vi kommer dessutom att sjunga sommarsånger som eleverna har tränat på under vårens musiklektioner. Eleverna kommer att serveras ett lätt mellanmål under förmiddagen.

På måndag äger den numera klassiska fotbollsmatchen mellan elever i årskurs 6 och skolans lärare rum. Heja lärarna!

På tisdag är det TL-avslutning för våra duktiga TL-ledare. Då kommer de att belönas för sitt fina arbete.

Senast onsdag behöver eleverna ta med sig en större väska eller pappkasse för att frakta hem skolmaterial.

Eftersom Schackfyran blev inställd har vi bestämt att vi knyter ihop säcken med en intern schackturnering bland våra fyror i slutet på veckan.

Vi arbetar med
Matte: Repetition av enheter, multiplikation och division
Engelska: Weather
Svenska: Fabler – Uppläsning
Religion: Islam
Geografi: Grupparbete Sveriges landskap
Biologi: Våren
Teknik: Redovisning av grupparbete
Bild: Utvärdering samt göra klart

Tisdag: Svenska – Uppläsning av fabler. Träna på att läsa din fabel med inlevelse.
Onsdag: Geografi – Redovisning av landskap

Veckans ordspråk: ”Att inte ta ett beslut är också ett beslut.”

Ha en trevlig nationaldagshelg!

Simon, Jannika, Marcus