Odla liljekonvalj i din trädgård – Plantagen | Plantagen

Korta skolveckor är det många av nu i slutet av vårterminen. Vi har i klassen räknat ut att det är 13 skoldagar kvar av fyran! Hur kunde det gå så fort? Det är ju så mycket vi vill hinna med.

I morgon, onsdag, ska fyrorna springa Rynkebyloppet på idrotten. Det kan vara bra att ha med sig en vattenflaska och kanske ett ombyte. På sponsorlappen som eleverna hade med sig hem för ett tag sedan finns det en QR-kod man kan använda för inbetalning. Skattkärrsskolan har en unik kod så de vet var pengarna kommer ifrån.

På torsdag  eftermiddag kommer Andreas från Bibeläventyret till 4B igen. Förra gången var det succé så det räknar vi med nu också.

Vi arbetar med:
Matte: Göra klart avsnittet om multiplikation
Engelska: Läsförståelse, grammatik
Svenska: Fabler, grammatik, läsning
Religion: Islam
Geografi: Grupparbete Sveriges landskap
Biologi: Våren
Teknik: Redovisning av grupparbete
Bild: Utvärdering samt göra klart

Fredag: Omprov judendom. De det gäller har fått med sig ett träningsblad hem. Prov Judendom vt20

Veckans ordspråk: ”Så länge det finns liv finns det hopp.”

Ha en härlig vecka!
Jannika, Marcus, Simon

Pin på Klokt och tänkvärt sagt