Hej,

Vilken varm och härlig vårvecka vi har haft! Eleverna har njutit i fulla drag ute på rasterna och det är inte svårt att hitta anledningar att gå ut. Nästa vecka är en vanlig skolvecka förutom att vi är lediga på fredagen, då det är första maj. På onsdag återkommer Marcus efter sin föräldraledighet.

Nedan följer viktig information angående sommaravslutningen i år.
Skolavslutning200612

Vi arbetar med
Matematik: Kort division. Här hittar ni en liten introduktion till hur vi räknar kort division i skolan.
Engelska: Hobbies
Svenska: Fabler
Religion: Judendom-göra klart och repetera inför prov v.19
Geografi: Det svenska landskapet
Biologi: Våren
Teknik: Kläder
Bild: Arbeta klart med Hundertwasser. Vårbild för de som blir/är klara.

Torsdag: Matematik – Multiplikationstabeller. Tabelltest.
Onsdag: Engelska – Diktamen. Träna på texten som finns på artikelsida a180  (sid.2) i Gleerups digitala läromedel. Du ska träna så att du kan stava till de fyra raderna text som finns där. Det är del av samma text som var i läxa v.17.

Veckans ordspråk: ”Morgonstund har guld i mun.”

Ha en riktigt trevlig helg!
Simon, Marcus, Jannika och Anette