Glad Påsk ! ps missa inte vårt erbjudande | Gullbrannagården

Hej!

Nu är ytterligare en vecka till ända och snart är det endast en vecka kvar till påsklov.

Nästa vecka går vi bara i skolan i fyra dagar på grund av långfredagen. Upplägget inför nästa vecka är dock likt tidigare veckor. Vi har fortfarande några elever som är hemma under längre perioder på grund av de restriktioner som finns. Därför kommer vi även denna vecka att ladda upp en veckoplanering som vi förväntar oss att alla som inte är i skolan gör hemma.

Här följer ett brev från våra rektorer med information om hur vi på Skattkärrsskolan arbetar för att minska smittorisken så mycket som möjligt.

Information ang. corona från rektorer

Vi har under slutet av denna vecka pratat om vikten av läxor. Vi i klass 4B tycker inte att alla tar sina läxor på så stort allvar som man faktiskt borde och har därför bestämt oss för att göra en kraftansträngning från och med vecka 15. Vi anser bland annat att vi under nästa vecka ska förbättra våra kunskaper om multiplikationstabellen och att vi ska ha alla rätt på de engelska glosor vi har i läxa.

Vi arbetar med
Matematik: Division
Engelska: Texten ”Clubs and Games at school”
Svenska: Fabler och meningsbyggnad
Religion: Judendom
Geografi: Det svenska landskapet
Fysik: Elektricitet
Teknik: Kläder
Bild: Hundertwasser

För er som är hemma gäller veckans planering. Gör färdigt denna under veckan. Vi förväntar oss att alla elever som är hemma genomför detta i den mån det är möjligt.

Veckoplanering vecka 15.

Onsdag: Svenska.Ta hem och träna på att läsa din faktatext. Du ska få presentera och visa upp den för dina klasskamrater. Vi kommer att sitta i grupp och gör det.

Torsdag: Engelska. Glosor och text. Homework week 15
Torsdag: Matematik. Repetition av alla multiplikationstabeller. Tabelltest genomförs under torsdagen. Multiplikationstabeller

Veckans ordspråk: ”Man lever så länge man lär.”

Ha en riktigt trevlig helg!
Marcus, Jannika, Simon

Påsk runt om i världen - RT-Forum